Siirry suoraan sisältöön

Ilmastoturvallisuus, ruoantuotannon kestävyys ja ruokaturva (5 op)

Toteutuksen tunnus: JD00BA28-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.01.2023 - 30.06.2023

Ajoitus

01.01.2023 - 31.07.2023

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus (op)

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

YAMK yhteiset

Toimipiste

Microkadun kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 50

Opettaja

  • Ardita Hoxha-Jahja
  • Inka Nykänen
  • Kati Partanen

Ajoitusryhmät

  • Avoin_amk_YAMK (Koko: 500. Avoin AMK: 0.)

Koulutusryhmat

  • Avoin_amk_YAMK

Toteutuksen kuvaus

Osallistuminen verkko-opetukseen, tehtävät ja tentti. Opintojakso suoritetaan kokonaan verkossa ja opinnot voi aloittaa jatkuvasti (non-stop toteutus).

Opintojakson arviointipäivämäärät julkaistaan verkkojaksolla. Arviointi 0-5

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei vaihtoehtoisia suoritustapoja.

Opiskelijan ajankäyttö

Opiskelijan ajankäyttö jakautuu arviolta seuraavasti:

Verkko-opetus 38 h (esim. videoita, diaesityksiä ja luentotallenteita)
Kirjallisiin materiaaleihin tutustuminen 38 h
Verkkotehtävät 59 h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Opintojakson sisällöt nivoutuvat kiinteästi työelämään mm. esimerkkitapausten kautta.

Esitietovaatimukset

AMK-tutkinto tai vastaava

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Verkkomateriaali ilmoitetaan opintojakson alussa.  

Lisätietoja opiskelijoille

Tämä opintojakso on osa Ilmastoturvallisuuden korkeakouludiplomia. Korkeakouludiplomin opinjaksot voi suorittaa myös yksittäin.

Opintojakso on maksullinen.