Ravintolat työ- ja palveluympäristönä MAA23SP, MAB23SP (5 op)
Toteutuksen tunnus: MA00BE83-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.12.2023 - 15.01.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 06.05.2024
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu- ja ravitsemisala - AMK
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 30
Opettaja
- Tanja Vornanen
- Anne-Mari Heikkinen
Opiskelijaryhmät
-
MAB23SPMatkailu- ja ravitsemisala, Päivä
-
MAA23SPMatkailu- ja ravitsemisala, Päivä
Toteutuksen kuvaus
Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset ja tasting-tilaisuudet, opetuskeittiötyöskentely sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.
Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.
Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.
Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit
Opiskelijan ajankäyttö
Luennot / oppitunnit 48 h
Tentit 4h
Oppimistehtävä 40 h
Itsenäinen työskentely 43 h
yhteensä 135 h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Yritysvierailijoita ja -vierailuja
Esitietovaatimukset
Hygieniapassi