Hyvinvointia ruokainnovaatioillaLaajuus (5 op)
Tunnus: MA00BE86
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- suomi
Vastuuhenkilö
- Anne-Mari Heikkinen
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- innovoida hyvinvointia tukevia ruoka- ja tuoteratkaisuja
- kuvata tuotekehitysprosessin vaiheet ruokatuotteen kehittämisessä
- kuvailla hyvinvointi- ja terveystrendien merkityksen tuotekehityksessä
- hyödyntää ja analysoida tutkimustietoa tuotekehitysprosessin eri vaiheissa
Sisältö
Sisältö
- hyvinvointia tukevat kestävät ruoka- ja tuoteratkaisut
- ruoan tuotekehitysprosessi ja sen vaiheet
- hyvinvointi- ja terveystrendien huomioiminen tuotekehityksessä
- tutkimustiedon merkitys tuotekehitysprosessissa
Oppimateriaalit
Materiaalit ilmoitetaan opintojakson aikana.