Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointia ruokainnovaatioillaLaajuus (5 op)

Tunnus: MA00BE86

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Anne-Mari Heikkinen

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- innovoida hyvinvointia tukevia ruoka- ja tuoteratkaisuja
- kuvata tuotekehitysprosessin vaiheet ruokatuotteen kehittämisessä
- kuvailla hyvinvointi- ja terveystrendien merkityksen tuotekehityksessä
- hyödyntää ja analysoida tutkimustietoa tuotekehitysprosessin eri vaiheissa

Sisältö

Sisältö
- hyvinvointia tukevat kestävät ruoka- ja tuoteratkaisut
- ruoan tuotekehitysprosessi ja sen vaiheet
- hyvinvointi- ja terveystrendien huomioiminen tuotekehityksessä
- tutkimustiedon merkitys tuotekehitysprosessissa

Oppimateriaalit

Materiaalit ilmoitetaan opintojakson aikana.