Vastuullisuus ja turvallisuus toimialallaLaajuus (5 op)
Tunnus: MA00BE79
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- suomi
Vastuuhenkilö
- Merja Vehviläinen
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- tunnistaa vastuullisuuden osa-alueet ja niiden merkityksen toimialan ja yksittäisen yrityksen näkökulmasta
- kuvata turvallisuuden osa-alueet matkailu-, ravitsemis- ja hyvinvointipalveluissa
- määritellä inklusiivisuuden matkailu-, ravitsemis- ja hyvinvointipalveluiden näkökulmasta
Sisältö
- vastuullisuus
- turvallisuus
- inklusiivisuus
Lisätiedot
Sisältää lisäksi Matkailualan turvallisuuspassin (Matupa) ja Ensiavun peruskurssin sisällöt.
Ilmoittautumisaika
01.12.2024 - 15.01.2025
Ajoitus
30.12.2024 - 11.05.2025
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu- ja ravitsemisala - AMK
Opetuskielet
- Suomi
Tutkinto-ohjelma
- Hyvinvointimatkailun kehittämisen tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Petra Nissinen
- Petri Suohovi
- Mari Vartiainen
- Merja Vehviläinen
- Tiina Kuosmanen
Opiskelijaryhmät
-
MAA24SPMatkailu- ja ravitsemisala, Päivä
-
MAB24SPMatkailu- ja ravitsemisala, päivä
Toteutuksen kuvaus
Opintojakso toteutetaan lähiopetuksena.
Suoritustavat:
Oppimistehtävät, itsenäinen opiskelu, lähitunneille osallistuminen, ensiapukurssi.
Arvioinnin perusteet:
Suoritus on hyväksytty, kun opintojakson oppimistehtävät on tehty hyväksytysti.
Arviointi:
Opintojakso arvioidaan asteikolla 1-5
Opiskelijan ajankäyttö
Lähiopetusta n.45h (sis. 8h ensiapu-koulutus)
Itsenäistä opiskelua ja oppimistehtävien työstämistä 90h
yht. 135h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojaksolla vierailee asiantuntijoita elinkeinosta.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Ilmoitetaan opintojakson aikana
Ilmoittautumisaika
01.12.2023 - 15.01.2024
Ajoitus
01.01.2024 - 12.05.2024
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu- ja ravitsemisala - AMK
Opetuskielet
- Suomi
Opettaja
- Aki Nousiainen
- Petra Nissinen
- Mari Vartiainen
- Merja Vehviläinen
- Tiina Kuosmanen
Opiskelijaryhmät
-
MAB23SPMatkailu- ja ravitsemisala, Päivä
-
MAA23SPMatkailu- ja ravitsemisala, Päivä
Toteutuksen kuvaus
Opintojakso toteutetaan lähiopetuksena.
Suoritustavat:
Oppimistehtävät, itsenäinen opiskelu, lähitunneille osallistuminen, ensiapukurssi.
Arvioinnin perusteet:
Suoritus on hyväksytty, kun opintojakson oppimistehtävät on tehty hyväksytysti.
Arviointi:
Opintojakso arvioidaan asteikolla 1-5
Opiskelijan ajankäyttö
Lähiopetusta n.40h (sis. 8h ensiapu-koulutus)
Itsenäistä opiskelua ja oppimistehtävien työstämistä 95h
yht. 135h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojaksolla vierailee asiantuntijoita elinkeinosta.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Ilmoitetaan opintojakson aikana