Siirry suoraan sisältöön

Ilmastoturvallisuus, ruoantuotannon kestävyys ja ruokaturva (5 op)

Toteutuksen tunnus: JD00BA28-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2023 - 15.07.2024

Ajoitus

15.09.2023 - 31.07.2024

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus (op)

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

YAMK yhteiset

Opetuskielet

  • Suomi

Opettaja

  • Inka Nykänen

Ajoitusryhmät

  • Avoin_amk (Koko: 400. Avoin AMK: 0.)

Koulutusryhmat

  • Avoin_amk

Toteutuksen kuvaus

Osallistuminen verkko-opetukseen, tehtävät ja tentti. Opintojakso suoritetaan kokonaan verkossa ja opinnot voi aloittaa jatkuvasti (non-stop toteutus).

Opintojakson arviointipäivämäärät julkaistaan verkkojaksolla. Arviointi 0-5

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei vaihtoehtoisia suoritustapoja.

Opiskelijan ajankäyttö

Opiskelijan ajankäyttö jakautuu arviolta seuraavasti:

Verkko-opetus 38 h (esim. videoita, diaesityksiä ja luentotallenteita)
Kirjallisiin materiaaleihin tutustuminen 38 h
Verkkotehtävät 59 h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Opintojakson sisällöt nivoutuvat kiinteästi työelämään mm. esimerkkitapausten kautta.

Esitietovaatimukset

AMK-tutkinto tai vastaava

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Verkkomateriaali ilmoitetaan opintojakson alussa.  

Lisätietoja opiskelijoille

Tämä opintojakso on osa avointa Ilmastoturvallisuus-osaajakoulutusta. Osaajakoulutuksen opinjaksot voi suorittaa myös yksittäin tai osana muita opintoja.

Avoimen amk:n opiskelijoille opintomaksu on 75 euroa. Vaihtoehtona on myös vuosimaksu 350 €, joka kattaa 12 kuukauden opintomaksut.
Savonian tutkinnoista valmistuneet voivat vuoden sisällä valmistumisestaan aloittaa opinnot maksutta Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskeluoikeus on vuoden mittainen.