Siirry suoraan sisältöön

Keskeiset erityisruokavaliot – ravitsemus ruuaksi (5 op)

Toteutuksen tunnus: CO00BO01-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2024 - 15.09.2024

Ajoitus

01.09.2024 - 17.11.2024

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus (op)

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 1500

Opettaja

  • Sari Aalto

Ajoitusryhmät

  • Avoin_amk_CO (Koko: 400. Avoin AMK: 0.)

Koulutusryhmat

  • Avoin_amk_CO

Toteutuksen kuvaus

Opintojakso opiskellaan 100% verkossa moodle-oppimisympäristössä.
Opiskelu sisältää moodlessa olevien materiaaleihin perehtymistä, moodle-tenttejä ja keskusteluja.

Opintojakso sisältää neljä moodle-tenttiä ja kaksi keskustelua.
Opintojakso arvioidaan hyväksytysti suoritettujen moodle-tenttien ja keskusteluihin osallistumisten perusteella.

Opintojakso alkaa 1.9.2024 ja päättyy 17.11.2024. Opintojaksolle täytyy kirjautua viimeistään 1.10.2024.
Tehtävät on oltava palautettuna/tehtynä viimeistään 17.11.2024.

Opiskelijan ajankäyttö

Opintojakson työmäärä on noin 135 tuntia (5 op), joka koostuu opintojakson itsenäisestä opiskelusta ja annettujen tehtävien hyväksytysti suorittamisesta.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opintojaksolla käytetään oppimateriaaleina oppimisympäristössä olevia verkkoaineistoja, aiheeseen liittyviä artikkeleita ja podcasteja.

Lisätietoja opiskelijoille

Opintojakso on maksuton CampusOnline -opiskelijoille.
Avoimen amk:n opiskelijoille opintomaksu on 75 euroa. Vaihtoehtona on myös vuosimaksu 350 €, joka kattaa 12 kuukauden opintomaksut.

Lukion tai ammattiopiston opiskelijat voivat opiskella maksutta Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Pohjois-Savon alueen ammatillisista oppilaitoksista tai lukioista valmistuneet (1.1.2023 alkaen) voivat opiskella maksutta yhden vuoden Savonian avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, kun opinnot aloitetaan vuoden sisällä valmistumisesta.