Tuottava maidon- ja lihantuotanto RA22SP ja RA22SM (5 op)
Toteutuksen tunnus: 4_RAA17-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.12.2024 - 15.01.2025
Ajoitus
07.01.2025 - 20.04.2025
Laajuus
5 op
T&K-osuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Ruokajärjestelmä
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
10 - 80
Opettaja
- Hilkka Kämäräinen
- Outi Kuvaja
Opiskelijaryhmät
-
RA22SMAgrologin (AMK) tutkinto-ohjelma, monimuoto
-
RA22SPAgrologin (AMK) tutkinto-ohjelma, Päivätoteutus
Toteutuksen kuvaus
Opintojaksolla perehdytään tuottavaan maidon- ja lihantuotantoon.
Luennot, ryhmä-ja yksilötehtävät, harjoitustyöt
Luennot monimuotoryhmän lähiviikoilla, työpajat väliviikoilla
Arvioitavat kohteet:
Yksilötehtävä maidontuotannosta
Kehittämistehtävä
Oppimispäiväkirja
Moodle-tentti lihantuotannosta
Opiskelijan ajankäyttö
Luennot ja työpajat 52h
Harjoitustöiden ja tehtävien tekeminen ja kirjallisuuteen ym. materiaaleihin perehtyminen 80 h.
Tentit 3 h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Harjoitustyöt maatilayrityksille, yritysvierailut ja asiantuntijaluennot.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Luentomateriaali, verkkomateriaali, kirjallisuus