Kotieläintuotannon vaihtoehdot RA21SP ja RA21SM (5 op)
Toteutuksen tunnus: 4_RAY02-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.08.2024 - 15.09.2024
Ajoitus
09.09.2024 - 20.12.2024
Laajuus
5 op
Virtuaaliosuus (op)
2 op
T&K-osuus
3 op
Toteutustapa
60 % Lähiopetus, 40 % Etäopetus
Yksikkö
Ruokajärjestelmä
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
10 - 50
Opettaja
- Hilkka Kämäräinen
Opiskelijaryhmät
-
RA21SMAgrologin (AMK) tutkinto-ohjelma, monimuoto
-
RA21SPAgrologin (AMK) tutkinto-ohjelma, Päivätoteutus
Toteutuksen kuvaus
Opiskelija kehittää ammatillista osaamistaan jonkin tuotantoeläimen tuotantosuunnan suhteen siten, että pystyy toimimaan asiantuntijana tuotantosuunnan perustamisen, prosessien hallinnan ja erityisesti kehittämisen suhteen. Opintojakson yhteisessä osiossa (2 op) syvennetään tietämystä kotieläintuotantoon liittyvistä ajankohtaisista aihekokonaisuuksista opiskelijoiden valinnan mukaan ja tehdään yhteinen yritysvierailu sekä osallistutaan AgriFuture-seminaariin. Lisäksi opiskelija valitsee yhden itseään kiinnostavan tuotantoeläimen ja siihen liittyvän aihealueen ja suunnittelee yhteistyössä muiden opiskelijoiden kanssa projektitehtävän (2 op), joissa aiheeseen perehdytään syvällisesti. Projektityöskentely voi sisältää mm. kirjallisuuskatsauksia ja syvällistä tiedonhakua, perehtymistä alan projekteihin raportein tai videoimalla dokumentoitavia yritysvierailuja koti- tai ulkomailla. Projektien etenemisestä raportoidaan sovitusti kontaktiopetuskerroilla ja opintojakson lopulla projektien tulokset esitellään seminaarissa (1 op)
Opiskelijan ajankäyttö
Opiskeluun käytettävä aika 5 op = 135 h
Aloitustunnit
Asiantuntijaluennot
AgriFuture -seminaari
Yritysvierailut
Kehittämistehtävä ryhmätyönä
- työpajat
- seminaari
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Yritysvierailut
Asiantuntijaluennot
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Opintojakson alussa sovittava materiaali