Siirry suoraan sisältöön

Customer Experience in Restaurants - IH24SP (5 op)

Toteutuksen tunnus: IH00BK83-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2024 - 15.09.2024

Ajoitus

30.08.2024 - 10.12.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Matkailu- ja ravitsemisala - KV

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

0 - 40

Tutkinto-ohjelma

  • Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants

Opettaja

  • Essi Markoff
  • Tanja Vornanen
  • Anne-Mari Heikkinen
  • Mari Vartiainen

Opiskelijaryhmät

  • IH24SP
    Bachelor Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants

Toteutuksen kuvaus

Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.

Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.

Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.

Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit

Opiskelijan ajankäyttö

Luennot 37 h
Esitykset 4 h
Yritysvierailut 4 h
Tentti 2h
Anniskelupassikoe 2h
Hygieniaosaamistesti 2h
Oppimistehtävät 34h
Itsenäinen opiskelu 50h
yht. 135h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Oppimistehtävät, yritysvierailut, asiantuntijaluennot

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.

Lisätietoja opiskelijoille

Erillisen anniskelupassitodistuksen hinta on 15€, Hygieniaosaamistodistus 15€