Siirry suoraan sisältöön

Customer Experience in RestaurantsLaajuus (5 op)

Tunnus: IH00BK83

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti

Vastuuhenkilö

  • Tanja Vornanen

Osaamistavoitteet

Upon completing the course, the student will be able to:
- Describe the structures and stakeholders of the hospitality industry, along with key actors.
- Differentiate between various business concepts and their operational principles.
- Define the key concepts of customer experience and customer understanding, and comprehend their significance in hospitality industry services.
- Understand the essential regulations of alcohol legislation.
- Understand the fundamentals of food hygiene.

Sisältö

- The hospitality industry's operational environment from history to current trends.
- Different business concepts and operational principles.
- Customer experience, customer understanding, and customer profiles.
- Service path.
- Alcohol serving permit.
- Food hygiene certificate.
- Finnish vocabulary

Ilmoittautumisaika

01.08.2024 - 15.09.2024

Ajoitus

30.08.2024 - 10.12.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Matkailu- ja ravitsemisala - KV

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

0 - 40

Tutkinto-ohjelma
  • Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants
Opettaja
  • Essi Markoff
  • Tanja Vornanen
  • Anne-Mari Heikkinen
  • Mari Vartiainen
Opiskelijaryhmät
  • IH24SP
    Bachelor Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants

Toteutuksen kuvaus

Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.

Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.

Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.

Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit

Opiskelijan ajankäyttö

Luennot 37 h
Esitykset 4 h
Yritysvierailut 4 h
Tentti 2h
Anniskelupassikoe 2h
Hygieniaosaamistesti 2h
Oppimistehtävät 34h
Itsenäinen opiskelu 50h
yht. 135h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Oppimistehtävät, yritysvierailut, asiantuntijaluennot

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.

Lisätietoja opiskelijoille

Erillisen anniskelupassitodistuksen hinta on 15€, Hygieniaosaamistodistus 15€