Customer Experience in RestaurantsLaajuus (5 op)
Tunnus: IH00BK83
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- englanti
Vastuuhenkilö
- Tanja Vornanen
Osaamistavoitteet
Upon completing the course, the student will be able to:
- Describe the structures and stakeholders of the hospitality industry, along with key actors.
- Differentiate between various business concepts and their operational principles.
- Define the key concepts of customer experience and customer understanding, and comprehend their significance in hospitality industry services.
- Understand the essential regulations of alcohol legislation.
- Understand the fundamentals of food hygiene.
Sisältö
- The hospitality industry's operational environment from history to current trends.
- Different business concepts and operational principles.
- Customer experience, customer understanding, and customer profiles.
- Service path.
- Alcohol serving permit.
- Food hygiene certificate.
- Finnish vocabulary
Ilmoittautumisaika
01.08.2024 - 15.09.2024
Ajoitus
30.08.2024 - 10.12.2024
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu- ja ravitsemisala - KV
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
0 - 40
Tutkinto-ohjelma
- Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants
Opettaja
- Essi Markoff
- Tanja Vornanen
- Anne-Mari Heikkinen
- Mari Vartiainen
Opiskelijaryhmät
-
IH24SPBachelor Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants
Toteutuksen kuvaus
Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.
Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.
Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.
Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit
Opiskelijan ajankäyttö
Luennot 37 h
Esitykset 4 h
Yritysvierailut 4 h
Tentti 2h
Anniskelupassikoe 2h
Hygieniaosaamistesti 2h
Oppimistehtävät 34h
Itsenäinen opiskelu 50h
yht. 135h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Oppimistehtävät, yritysvierailut, asiantuntijaluennot
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.
Lisätietoja opiskelijoille
Erillisen anniskelupassitodistuksen hinta on 15€, Hygieniaosaamistodistus 15€