Siirry suoraan sisältöön

Restaurant ServicesLaajuus (5 op)

Tunnus: IH00BK84

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti

Vastuuhenkilö

  • Tanja Vornanen

Osaamistavoitteet

Upon completing the course, the student will be able to:
- Act customer-oriented in various job roles.
- Work in different customer service situations.
- Recommend food and beverage products.
- Define the key stages of the food production process.
- Recognize common special diets.
- Apply hygiene and safety knowledge in various service environments.

Sisältö

- Restaurants as work and service environments.
- Basics and product knowledge of alcoholic beverages.
- Fundamentals of service and etiquette.
- Food production process.
- Product safety and special diets.
- Finnish vocabulary

Esitietovaatimukset

Prerequisites Food hygiene certificate.

Ilmoittautumisaika

01.12.2024 - 15.01.2025

Ajoitus

01.01.2025 - 12.05.2025

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Matkailu- ja ravitsemisala - KV

Opetuskielet
  • Englanti
Tutkinto-ohjelma
  • Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants
Opettaja
  • Essi Markoff
  • Tanja Vornanen
  • Anne-Mari Heikkinen
Opiskelijaryhmät
  • IH24SP
    Bachelor Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants

Toteutuksen kuvaus

Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset ja tasting-tilaisuudet, opetuskeittiötyöskentely sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.

Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.

Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.

Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit

Opiskelijan ajankäyttö

Luennot 43 h
Esitykset 4 h
Tentti 4 h
Oppimistehtävät 40 h
Itsenäinen opiskelu 44 h

yht. 135h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Oppimistehtävät, yritysvierailut, asiantuntijaluennot

Esitietovaatimukset

Prerequisites Food hygiene certificate.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.