Siirry suoraan sisältöön

PäättöharjoitteluLaajuus (10 op)

Tunnus: DT00BG27

Laajuus

10 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Eeri Pihlajakari

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa toimia itsenäisesti tanssinopettajan eri työtehtävissä ja omaksuu aktiivisen roolin urasuunnittelussaan. Opiskelija tunnistaa työtehtävissä tarvittavan substanssin ja kehittää itseään. Opiskelija osaa asettaa tavoitteet ja edetä pitkäjännitteisesti sekä henkilökohtaisen että työyhteisön ja erilaisten yksilöiden kehittymisen näkökulmista. Opiskelija omaa kyvyn syventää taiteilijapedagogin taitojaan monipuolisesti. Opiskelija omaa luovan ja innovatiivisen suhteen työhönsä tiedostaen toiminnan eettisyyden sekä taiteilijana että pedagogina.

Sisältö

Itsenäinen työskentely tanssinopettajan eri työtehtävissä, työn kokonaissuunnittelu kunkin kontekstin puitteissa, jazztanssin, nykytanssin tai baletin opettaminen, oman toiminnan reflektointi sekä työn toteuttamisen raportointi.
Päättöharjoittelu sisältää opetusta ja muuta työtä, jota kukin harjoittelupaikka edellyttää. Sekä opetus että muu työ määrittyvät kunkin työyhteisön tarpeiden ja periaatteiden mukaan, siten että työnkuva tukee opiskelijan urapolkua.
- opetustyö 100 tuntia
- muu työ 50 tuntia
- opetuksen suunnittelu ja reflektointi sekä päättöharjoittelun loppuseminaari 100 tuntia

Lisätiedot

Opiskelija voi aloittaa päättöharjoittelun vasta sitten, kun kaikki aikaisemmat opetusharjoittelut on suoritettu.
Opiskelija, harjoittelupaikan edustaja ja Savonia AMK laativat harjoittelusopimuksen.

Esitietovaatimukset

Tanssipedagogiikka 1 - 3 kurssit tulee olla suoritettuna ennen kuin päättöharjoittelu voi alkaa.