Tapahtuman tuottaminenLaajuus (5 op)
Tunnus: MA00BE99
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- suomi
Vastuuhenkilö
- Tiina Kuosmanen
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- määritellä tapahtuma-alan keskeiset käsitteet ja tapahtumatuottamisen keskeiset prosessit
- tunnistaa erilaiset tapahtuman toteutusympäristöt ja palvelukonseptit
- kuvata tapahtuman merkityksen toimialalla
- nimetä keskeiset tapahtumatuottamiseen liittyvät ilmoitus-, lupa-,
sopimus-, laatu- ja turvallisuusasiat
- määritellä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen merkityksen tapahtumatuotannossa
- toimia osana tapahtuman suunnittelu- ja/tai toteutustehtäviä
Sisältö
- peruskäsitteet ja keskeiset palvelukonseptit
- tapahtuman tuotantoprosessi
- tapahtuma-alan trendit ja tulevaisuus
- kuluttajaturvallisuus
- tapahtuman vastuullisuus ja aluevaikuttavuus
- työelämään kytketty projekti (sis. riskianalyysi, turvallisuussuunnitelma)
Ilmoittautumisaika
01.08.2024 - 15.09.2024
Ajoitus
30.08.2024 - 10.12.2024
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu- ja ravitsemisala - AMK
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 40
Tutkinto-ohjelma
- Hyvinvointimatkailun kehittämisen tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Anne-Mari Heikkinen
- Tiina Kuosmanen
Opiskelijaryhmät
-
MAB23SPMatkailu- ja ravitsemisala, Päivä
-
MAA23SPMatkailu- ja ravitsemisala, Päivä
Toteutuksen kuvaus
Toteutustavat:
Opintojakso toteutetaan lähiopetuksena
Suoritustavat:
Oppimistehtävät, itsenäinen opiskelu, tapahtumatuotantoon ja lähitunneille osallistuminen
Arvioinnin perusteet:
Suoritus on hyväksytty, kun opintojakson oppimistehtävät ja tentti on tehty hyväksytysti
Arviointi:
Opintojakso arvioidaan asteikolla 1-5
Opiskelijan ajankäyttö
Opintojakso on laajuudeltaan 5op, joka vastaa noin 135 tuntia opiskelijan työtä.
Luennot ja oppitunnit 29h
Tapahtumatyöskentely 27h
Tentti 1h
Oppimistehtävät 40h
Itsenäinen opiskelu 38h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Yritysvieraat
Tapahtumatyöskentely (1 op)
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.