Siirry suoraan sisältöön

Tapahtuman tuottaminenLaajuus (5 op)

Tunnus: MA00BE99

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Tiina Kuosmanen

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- määritellä tapahtuma-alan keskeiset käsitteet ja tapahtumatuottamisen keskeiset prosessit
- tunnistaa erilaiset tapahtuman toteutusympäristöt ja palvelukonseptit
- kuvata tapahtuman merkityksen toimialalla
- nimetä keskeiset tapahtumatuottamiseen liittyvät ilmoitus-, lupa-,
sopimus-, laatu- ja turvallisuusasiat
- määritellä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen merkityksen tapahtumatuotannossa
- toimia osana tapahtuman suunnittelu- ja/tai toteutustehtäviä

Sisältö

- peruskäsitteet ja keskeiset palvelukonseptit
- tapahtuman tuotantoprosessi
- tapahtuma-alan trendit ja tulevaisuus
- kuluttajaturvallisuus
- tapahtuman vastuullisuus ja aluevaikuttavuus
- työelämään kytketty projekti (sis. riskianalyysi, turvallisuussuunnitelma)

Ilmoittautumisaika

01.08.2024 - 15.09.2024

Ajoitus

30.08.2024 - 10.12.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Matkailu- ja ravitsemisala - AMK

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

0 - 40

Tutkinto-ohjelma
  • Hyvinvointimatkailun kehittämisen tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Anne-Mari Heikkinen
  • Tiina Kuosmanen
Opiskelijaryhmät
  • MAB23SP
    Matkailu- ja ravitsemisala, Päivä
  • MAA23SP
    Matkailu- ja ravitsemisala, Päivä

Toteutuksen kuvaus

Toteutustavat:
Opintojakso toteutetaan lähiopetuksena

Suoritustavat:
Oppimistehtävät, itsenäinen opiskelu, tapahtumatuotantoon ja lähitunneille osallistuminen

Arvioinnin perusteet:
Suoritus on hyväksytty, kun opintojakson oppimistehtävät ja tentti on tehty hyväksytysti

Arviointi:
Opintojakso arvioidaan asteikolla 1-5

Opiskelijan ajankäyttö

Opintojakso on laajuudeltaan 5op, joka vastaa noin 135 tuntia opiskelijan työtä.

Luennot ja oppitunnit 29h
Tapahtumatyöskentely 27h
Tentti 1h
Oppimistehtävät 40h
Itsenäinen opiskelu 38h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Yritysvieraat
Tapahtumatyöskentely (1 op)

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.