Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemispalvelut ja asiakaskokemusLaajuus (5 op)

Tunnus: MA00BF08

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Vastuuhenkilö

  • Tanja Vornanen

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
- kuvata ravitsemisalan rakenteet ja sidosryhmät sekä keskeiset toimijat
- erottaa toisistaan erilaisia liiketoimintakonsepteja ja niiden toimintaperiaatteita
- määritellä asiakaskokemuksen sekä asiakasymmärryksen keskeiset käsitteet ja ymmärtää niiden merkityksen ravitsemisalan palveluissa
- alkoholilainsäädännön keskeiset määräykset
- elintarvikehygienian perusasiat

Sisältö

- ravitsemisalan toimintaympäristö historiasta nykytrendeihin
- erilaiset liiketoimintakonseptit ja toimintaperiaatteet
- asiakaskokemus, asiakasymmärrys ja asiakasprofiilit
- palvelupolku
- anniskelupassi
- hygieniapassi

Ilmoittautumisaika

01.08.2024 - 15.09.2024

Ajoitus

30.08.2024 - 10.12.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Matkailu- ja ravitsemisala - AMK

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

0 - 40

Tutkinto-ohjelma
  • Hyvinvointimatkailun kehittämisen tutkinto-ohjelma
Opettaja
  • Tanja Vornanen
  • Anne-Mari Heikkinen
  • Mari Vartiainen
Opiskelijaryhmät
  • MAA24SP
    Matkailu- ja ravitsemisala, Päivä
  • MAB24SP
    Matkailu- ja ravitsemisala, päivä

Toteutuksen kuvaus

Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.

Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.

Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.
Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit

Opiskelijan ajankäyttö

Luennot ja teoriaopetus 39h
Tentti 2h
Anniskelupassikoe 2h
Hygieniaosaamistesti 2h
Oppimistehtävät 35h
Itsenäinen opiskelu 55h
yht. 135h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Oppimistehtävät, yritysvierailut, asiantuntijaluennot

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.