Ilmastoturvallisuus, ruoantuotannon kestävyys ja ruokaturva (5 op)
Toteutuksen tunnus: JD00BA28-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.01.2023 - 30.06.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.07.2023
Laajuus
5 op
Virtuaaliosuus (op)
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
YAMK yhteiset
Toimipiste
Microkadun kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 50
Opettaja
- Ardita Hoxha-Jahja
- Inka Nykänen
- Kati Partanen
Ajoitusryhmät
- Avoin_amk_YAMK (Koko: 500. Avoin AMK: 0.)
Koulutusryhmat
- Avoin_amk_YAMK
Toteutuksen kuvaus
Osallistuminen verkko-opetukseen, tehtävät ja tentti. Opintojakso suoritetaan kokonaan verkossa ja opinnot voi aloittaa jatkuvasti (non-stop toteutus).
Opintojakson arviointipäivämäärät julkaistaan verkkojaksolla. Arviointi 0-5
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei vaihtoehtoisia suoritustapoja.
Opiskelijan ajankäyttö
Opiskelijan ajankäyttö jakautuu arviolta seuraavasti:
Verkko-opetus 38 h (esim. videoita, diaesityksiä ja luentotallenteita)
Kirjallisiin materiaaleihin tutustuminen 38 h
Verkkotehtävät 59 h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opintojakson sisällöt nivoutuvat kiinteästi työelämään mm. esimerkkitapausten kautta.
Esitietovaatimukset
AMK-tutkinto tai vastaava
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Verkkomateriaali ilmoitetaan opintojakson alussa.
Lisätietoja opiskelijoille
Tämä opintojakso on osa Ilmastoturvallisuuden korkeakouludiplomia. Korkeakouludiplomin opinjaksot voi suorittaa myös yksittäin.
Opintojakso on maksullinen.