Siirry suoraan sisältöön

Ravintolat työ- ja palveluympäristönä MAA23SP, MAB23SP (5 op)

Toteutuksen tunnus: MA00BE83-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.12.2023 - 15.01.2024

Ajoitus

01.01.2024 - 06.05.2024

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Matkailu- ja ravitsemisala - AMK

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 30

Opettaja

  • Tanja Vornanen
  • Anne-Mari Heikkinen

Opiskelijaryhmät

  • MAB23SP
    Matkailu- ja ravitsemisala, Päivä
  • MAA23SP
    Matkailu- ja ravitsemisala, Päivä

Toteutuksen kuvaus

Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset ja tasting-tilaisuudet, opetuskeittiötyöskentely sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.

Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.

Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.

Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit

Opiskelijan ajankäyttö

Luennot / oppitunnit 48 h
Tentit 4h
Oppimistehtävä 40 h
Itsenäinen työskentely 43 h
yhteensä 135 h

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Yritysvierailijoita ja -vierailuja

Esitietovaatimukset

Hygieniapassi