Restaurant ServicesLaajuus (5 op)
Tunnus: IH00BK84
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- englanti
Vastuuhenkilö
- Tanja Vornanen
Osaamistavoitteet
Upon completing the course, the student will be able to:
- Act customer-oriented in various job roles.
- Work in different customer service situations.
- Recommend food and beverage products.
- Define the key stages of the food production process.
- Recognize common special diets.
- Apply hygiene and safety knowledge in various service environments.
Sisältö
- Restaurants as work and service environments.
- Basics and product knowledge of alcoholic beverages.
- Fundamentals of service and etiquette.
- Food production process.
- Product safety and special diets.
- Finnish vocabulary
Esitietovaatimukset
Prerequisites Food hygiene certificate.
Ilmoittautumisaika
01.12.2024 - 15.01.2025
Ajoitus
01.01.2025 - 12.05.2025
Laajuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Matkailu- ja ravitsemisala - KV
Opetuskielet
- Englanti
Tutkinto-ohjelma
- Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants
Opettaja
- Essi Markoff
- Tanja Vornanen
- Anne-Mari Heikkinen
Opiskelijaryhmät
-
IH24SPBachelor Degree Programme in Tourism and Hospitality Management for Immigrants
Toteutuksen kuvaus
Toteutustapa: Lähiopetus, ohjatut case -harjoitukset ja tasting-tilaisuudet, opetuskeittiötyöskentely sekä itsenäinen opiskelu verkko-oppimisympäristössä.
Suoritustapa: Oppimistehtävät, tentit ja käytännön harjoituksiin osallistuminen.
Arviointi: opintojakso arvioidaan opintojakson arviointikriteeristön mukaan.
Arvioitavat tehtävät: Oppimistehtävät ja tentit
Opiskelijan ajankäyttö
Luennot 43 h
Esitykset 4 h
Tentti 4 h
Oppimistehtävät 40 h
Itsenäinen opiskelu 44 h
yht. 135h
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Oppimistehtävät, yritysvierailut, asiantuntijaluennot
Esitietovaatimukset
Prerequisites Food hygiene certificate.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.